Tjen penge på dit håndarbejde

Hvis man er studerende eller har et lavtlønnet job, kan det være svært at få pengene til at slå til, og da kan man overveje at skabe sig en ekstra indkomst. Her ser vi på, hvordan man kan gøre, så læs med og få gode råd til at tjene flere penge ved siden af dit arbejde eller SU.

Mange tænker ikke over det, men faktisk findes der mange måder, man på en eller anden måde kan skabe sig lidt ekstra indkomst og på den måde forsøde tilværelsen eller måske få råd til noget, man drømmer om at købe eller gøre.

Skab en passiv indkomst med investering

Noget, som mange danskere de sidste par år har kastet sig over, er investering. Alle kan lære at investere, men inden man begynder, er det en god idé at lære noget om, hvordan markedet fungerer og ikke mindst gøre sig klart, at lige såvel som der kan være penge at tjene, er det altså også muligt at miste mange penge. Som begynder kan man med fordel placere sine penge i indexfonde, og det kan du læse mere om på Aktieskole og mange andre steder på nettet.

Kan du producere noget?

En anden måde, man kan få lidt ekstra penge i det daglige, er at se på, om man kan producere noget, man kan sælge. Hvis du er god til at strikke eller hækle, kan du fremstille ting og sætte til salg på en af de mange gode platforme for handel mellem private. Det kan også være, du er god til at dyrke hækplanter eller opdrætte kaniner, eller hvis du er god til at bage, kan du sælge brød fra en bod i din have.

Sælg ud af det, du ikke bruger mere

Den sidste mulighed, vi vil se på her, handler om at gå i pulterrummet og finde nogle af de ting frem, du ikke længere bruger, og som du kan sælge og få lidt penge for. Man kan blive overrasket over, hvad der kan sælges på nettet, det gælder alt lige fra kaffemaskiner, magnettavler og nøgleringe til spanskbøger og smykkeskrin. Mange mennesker har ting liggende, som ikke fejler noget, og som andre gerne vil købe og på den måde spare penge fremfor at købe nyt.