Derfor skal man købe et kradsetræ 

De fleste katteejere har formegentlig prøvet at få ødelagt dyre møbler grundet deres kat’s kradseri. Katte har enormt skarpe negle, og de har brug for at kradse i ting. Dette er der mange grunde til. Uanset hvad bør man altid opmuntre katten til at kradse. Dette kan bedst gøres ved at anskaffe sig et kradsetræ.  

Big Cat Kradsetræ kan købes på internettet. Denne type kradsetræ henvender sig primært til voksne katte. Et kradsetræ skal helst være robust og gerne indbyde til leg. Gør det det, kan ens kat få underholdning i flere timer. Aktivering af katten både fysisk og mentalt er vigtigt for kattens generelle sundhed.  

Derfor kradser katte 

Der er mange gode grunde til at katte elsker at kradse i ting. Hvis man har kat og ikke noget kradsetræ, kan man være uheldig at få kradset ens møbler i stykker. Men der er ingen grund til at opfordre katten til at stoppe med at kradse. Katte kradser nemlig af flere forskellige årsager. Først og fremmest gør de det for at afmærke deres territorium.   

Hvis de derfor gør det hjemme, er det et tegn på, at de føler sig trygge. Så kradseri er i bund og grund et sundhedstegn fra kattens side. Derudover har kattene også brug for at holde deres negle skarpe og klar til kamp. Hvis katte kradser på døre, kan det være en frustration over ikke at kunne komme ind ud og ud.  

Forstå kattesproget 

Der er mange måder, man kan blive klogere på sin kat og dens ønsker. Samtidig findes der nogle metoder, hvorpå man kan kommunikere med sin kat. Hvis man for eksempel gerne vil udtrykke sin kærlighed overfor sin kat, kan man blinke langsomt med øjnene og ”misse”.  Efterfølgende vil katten helt sikkert gengælde de langsomme blink. Dette vil fungere bedst, når katten slapper af.