Sådan får du tiden til at gå med strikning

Når man har et større strikke- eller hækleprojekt, kan der gå mange timer før man er nået i mål. Det betyder at man i mellem tiden kan nå at kede sig, hvis det er det sammen mønster der bliver kørt hele vejen igennem. Man kan altså med fordel bruge tiden med sit garn på at multitaske eller underholde sig selv undervejs.

At strikke sit eget tøj eller strikke gave til venner og familie kan være tilfredsstillende, men det kan også være en lang proces at foretage de samme gentagelser og bevægelser igen og igen. Hvis man til gengæld er en erfaren bruger af strikkepinde, kan man holde både sine fingre og sine øjne beskæftiget undervejs.

Mens man arbejder derudaf med garnet, kan øjnene følge med i en spændende fodboldkamp. På den måde er man også produktiv samtidig med at man sidder foran skærmen. Hvis ikke mane r typen der kan kigge på en skærm samtidig med at strikke, kan man i stedet følge op på fodboldnyhederne på BarcaDanmark.dk. Klik her for at læse seneste nyt om fodbold når du får lagt strikketøjet.

Lyt og lær

Podcasts, lydbøger eller TEDtalks er også gode at lægge ørerne til, imens man arbejder på sit projekt. På den måde får man ikke bare tiden til at gå hurtigere, men man kan også lære noget samtidig. På Fedegadgets.dk kan du for eksempel også finde en masse forskellige interessante gadgets der kan underholde i mange timer ad gangen, enten under eller efter strikning.

For eksempel kan man få et Virtual Reality headset med høretelefoner, som kan transportere dig til et andet sted hen mentalt, samtidig med at du holder fingrene på strikketøjet. Så selv hvis dit strikkeprojekt er for stort til at rykke dig fysisk, kan du smide VR headsettet på og kom væk fra dine vante omgivelser.