Helikoptertur for 2 over Århus 

 En helikoptertur er den perfekte gaveide. Tag din ven, veninde, kæreste eller et familiemedlem i hånden, og få en udsøgt oplevelse, hvor adrenalinen og spændingsniveauet er på sit højeste. En helikoptertur er en intens oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget andet, og derfor en mindeværdig gave for livet. 

Århus byder på masser af smuk natur, flotte bygninger og et rigt byliv, hvor det er muligt at se alle byens detaljer foroven gennem de store panoramavinduer. Flyv bl.a. over Tivoli Friheden, den gamle by eller det populære kunstmuseum Aros, og bliv forblændet at byens pulserende liv fra fugleperspektiv. Inde på helikoptertur over Aarhus findes en længere oversigt over forskellige ruter og seværdigheder.   

Sådan foregår en helikoptertur 

En helikoptertur adskiller sig fra en almindelig flyvetur med passagerfly, da oplevelsen er mere intim og udsigten bedre. Med en helikopter svæver man nemlig ikke over skyerne, men derimod længere mod jordens overflade for at sikre den bedste udsigt. Højderekorden for helikoptere er 12,4 km, men normalvis flyver de meget lavere. Derudover kan en helikopter grundet dets fleksible manøvring, flyve i alle højder og vinkler, hvilket også bidrager til en bedre udsigt. Det er både en sjov og opløftende oplevelse som tager dig til helt nye højder. 

Den perfekte gaveide 

Det er muligt at booke en helikoptertur for 2 i næsten alle Danmarks byer der har en mindre flyveplads. Dette gør det til en perfekt gaveide, da du vil kunne få en uforglemmelig tur over hjembyen uanset hvor henne i landet du befinder dig. Oplevelsesgaver er generelt populært til alle anledninger, og en helikoptertur vil uden tvivl falde i god jord hos enhver der elsker spænding. Oplev Århus i et helt nyt perspektiv, med din nærmeste ved din side, eller forkæl dine forældre, søskende eller anden, med en gave de aldrig vil glemme.