Vil du starte dit eget strikkemærke?

I dag er der mange der gerne vil finde en måde de kan leve af sin hobby. Hvis din hobby er at strikke, så er det meget relevant at kigge på, hvordan du går fra hobbystrikker til at tjene penge. Det kan du læse mere om her. 

Fra hobby til virksomhed

Der er mange hobbyer der i virkeligheden ville egne sig godt som forretningside. Det er blevet ekstremt populært at lave ting selv, og hjemmelavede ting er meget i vinden lige for tiden. Det gør at strikking har fået en ny renæssance og mange vil lære at strikke og købe hjemmestrik. Hvis du er hobbystrikker kan du med fordel profitere på den her trend. Har du en ide til et nyt strikkemønster? Hvorfor så ikke lancere det og sælge det? Du kan også sælge færdigstrikkede modeller af den sweater, kjole, overdel eller lignende, som du sælger mønster til. Uanset hvad , så kan du faktisk gøre hobby til virksomhed og udvikle dit helt eget brand.

Registrer dit varemærke

Rettigheder og varemærker er noget man skal være meget obs på. Det er jo ikke sådan, at man bare kan kopiere ting og sælge det, det er det der kaldes for plagiat. Derfor skal du også så vidt muligt undgå, at nogen stjæler dine designs og dine ideer og sælger dem som sine egne. Det kan man gøre gennem varemærkeregistrering. At registrere sit varemærke er en vigtig forsikring mod, at andre stjæler dit hårde arbejde. Når du registrerer dit varemærke, beskytter du dit brand. En varemærkeregistrering holder faktisk i hele ti år, fra du registrerer dit varemærke, til registreringen udløber. Et beskyttet varemærke, får også din virksomhed til at virke meget mere seriøs og forlokkende for potentielle investorer. Du kan også nemt bevise det, hvis andre kopierer dit varemærke.

Det behøver ikke at være besværligt at gøre sin hobby til virksomhed, og for at være sikker på at ingen kopierer dine gode ideer, er det en god ide at registrere dit varemærke.