Gør din kreativitet til din levevej

Som kreativt menneske, kan det være udfordrende at få en 8-16 job, til at fungere optimalt. Mange med kreative ideer, begynder derfor at kigge på muligheden for at starte sin egen virksomhed. Hvis du har svært ved at forene din kreativitet, med din arbejdssituation, så kunne det være at du skulle se nærmere på muligheden for at gøre din kreativitet, til en ny karrierevej. Læs med her, for gode råd til at komme med på iværksætterbølgen.

Find dine styrker, og tro på dine ideer

Hvis du går med iværksætter drømme, og har ideer som du mener er unike, så er noget af det første du skal gøre, at mærkevareregistrere din virksomhed. En god ide er guld værd, og som nystartet virksomhed er det utrolig vigtig at du beskytter dine ideer, sådan at du har rettigheder over dine produkter. Der findes desværre flere eksempler på større virksomheder, som har kopiert en mindre iværksætters design eller lignende. Som kreativt menneske, så er det selvfølgelig ekstra vigtigt at du beskytter dine varer, da de afspejler hele virksomhedens identitet, og det er dermed det fremtidig brand, som du skaber. Læs mere om varemærkeregistrering her. 

Når du får stablet en virksomhed på benene, så er det vigtigt at du skaber friheden til at lade kreativiteten blomstre. For at få alt papirarbejde, både det praktiske og formelle, til at spille med, så kan det være nødvendig at  du benytter dig af eksterne kræfter i starfasen. Det at være iværksætter, og starte en virksomhed op, er hårdt arbejde, og det skulle gerne være noget som gav dig mulighed til at være kreativ, og ikke at du druknede i administrativt arbejde. Husk at være aktiv med markedsføringen helt fra start, og sørg for at nå ud til dine kunder, og samarbejdspartnere, der hvor de er. Men inden du gør det, så skal din kreative levevej, være beskyttet med en varemærkeregistrering.